Без вода по улици в столичния център, Горна баня, Владая и Казичане

OFFNews Последна промяна на 07 февруари 2019 в 06:12 1903 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството.

Подмяна на спирателен кран на централния бул. „Пенчо Славейков“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 20:00 ч. в района на бул. „Пенчо Славейков“, бул. „Прага“, ул. „Доспат“, ул. „Св. Иван Рилски“. 

Заради подмяна на пожарен хидрант на ул. „Роза“ в кв. „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. на тази улица в участъка от ул. „Обзор“ до ул. „Каменица“.

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Бистър поток“ в с. Владая налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 ч. на ул. „Бистър поток“.

Във връзка с подмяна на пожарен хидрант на ул. „Апостол Ламбов“ в с.Казичене се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 ч. на ул. „Хаджи Димитър“, ул. „Апостол Ламбов“, ул. „Мито Войнишки“, ул. „Мургаш“, ул. „Илия Велинов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови