Без вода остават на осем места в столицата

OFFNews Последна промяна на 27 август 2015 в 06:14 2710 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул.“Овче поле”, Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Овче поле“, от ул. „Пиротска“ до ул. „Цар Симеон“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Овче поле“, ъгъла с ул. „Цар Симеон“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Васил Пешев“, кв. „Горубляне“, се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „12–ти април“, между ул. „Урвишка крепост“ и ул. „Васил Пешев“; ул. „Урвишка крепост“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Васил Пешев“, ъгъла с ул. „Урвишка крепост“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Любен Каравелов“, с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Любен Каравелов“, ул. „Мито Войнишки“, ул. „Никола Петков“, ул. „Цар Борис III“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на  ул. „Любен Каравелов“, ъгъла с ул. „Цар Борис III“.

Във връзка с подмяна на водомерен възел ул. „Хан Аспарух“, с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Хан Аспарух“ от №11 до №37. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Хан Аспарух“, ъгъла с ул. „Вела Пеева“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „23-ти декември“, кв. „Модерно предградие“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Кирил Дрангов“, ул. „Железен мост“, ул. „Проф. Янаки Моллов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „23-ти декември“, ъгъла с ул. „Динамо“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Малина“, с. Волуяк, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Зорница“ от №44 до гара Волуяк; ул. „Минзухар“, ул. 50-та, ул. 41-ва, ул. „Детелина“ и гара Волуяк. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Зорница“, ъгъла с ул. 41.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цанко Церковски“, жк „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Цанко Церковски“ от бул. „Христо Смирненски“ до бул. „Драган Цанков“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Цанко Церковски“, ъгъла с бул. „Христо Смирненски“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул.“Беликата”, с. Бистрица, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Беликата“, от ул. „Ивайло“ до ул. „Гъбешница“, ул. „Трепетлика“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гъбешница“, ъгъла с ул. „Беликата“. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !