Без вода в части от столицата

OFFNews Последна промяна на 26 август 2015 в 06:15 2112 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Във връзка с диагностика на уличен водопровод във в.з. „Бяла нива” в с. Кокаляне се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на в.з. „Бяла нива” и в.з. „Падинето” - ул. „Иван Асен II”, ул. „Димитър Благоев”, ул. „Грамада”, ул. „Тополите”, ул. „Лъката”, ул. „Ела”, ул. „Дъждов дол”, ул. „Буката”, ул. „Люляк”, ул. „Латинка”, ул. „Явор”, ул. „Еделвайс”, ул. „Теменуга”, ул. „Детелина”. 

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Луи Айер” в кв. „Манастирски ливади-изток” се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Тодор Каблешков”, ул. „Григор Чешмеджиев”, ул. „Безименна” и ул. „Георги Наджаков”.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Емануил Васкидович” в жк „Сухата река”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 19.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Сава Цонев” от ул. „Емануил Васкидович” до ул. „Плакалница”, ул. „Плакалница” - бл. 54 и ул. 60.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Димитър Миленков” №207 се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 17.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Димитър Миленков” от №200 до №300. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цанко Церковски” в жк „Лозенец”, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Цанко Церковски”, от ул. „Милин камък” до ул. „Янко Софийски”, ул. „Янко Софийски” от ул. „Криволак” до ул. „Добри Войников”.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ветрен” в с. Мировяне, се налага спиране на водоподаването от 9.30 до 14.30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Петко Каравелов”, ул. „Ветрен”, ул. „Казанджийска”, ул. „Блато”, ул. „Мировско шосе”.

Във връзка с ремонтни дейности на ул. „Ради Радев” в кв. „Витоша” се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Ради Радев”18. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !