Без вода на шест места в София

OFFNews Последна промяна на 08 февруари 2019 в 06:21 2598 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на спирателен кран на ул. „Люлин планина“ в Център налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на бул. „Пенчо Славейков“, ул. „Лайош Кошут“, ул. „Тунджа“, ул. „Люлин планина“. 

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Стойно Кръстев“ в кв. „Челопечене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на ул. „Ангел Маджаров“, ул. „Войнишка чешма“, ул. „Стари Искър“, ул. „Челопешко шосе“ . 

Пресвързване на уличен водопровод на ул. „Враня“ в жк. „Банишора“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на ул. „Враня“ от ул. „Опълченска“ до ул. „Странджа“. 

Монтаж на водомерен възел на ул. „Стар лозенски път“ във вилна зона „Врана – Лозен триъгълника“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на ул. „Стар лозенски път“, ул. „Люлин планина“, ул. „Витоша“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Люляк“ в с. Кривина, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на ул. „Люляк“, ул. „Балабана“, ул. „Стара планина“, ул. „Витоша“. 

Поради монтаж на спирателен кран на ул. „Ран Босилек“ в кв. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на ул. „Ран Босилек“ от ул. „Димитър Търкаланов“ до ул. „Руй планина“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови