Без вода на пет места в столицата днес

OFFNews Последна промяна на 12 септември 2017 в 06:41 1373 0

"Софийска вода" ще прекъсне временно водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради направа на връзки на улични водопроводи на ул. „Цар Асенов път“ в Бистрица се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на вилна зона „Беликата“, вилна зона „Батийница“, вилна зона „Бяла нива“, вилна зона „Дебело Гуно“, вилна зона“ Косанин дол“, вилна зона „Градище“, вилна зона „Ловджийска чешма“ и с.Кокаляне.

Във връзка с направа на връзки на улични водопроводи на бул. „Президент Линкълн“ в „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на бл.601, бл. 602, бл. 604, бл. 605; ул. „Първенец“, по ул. „Лиляче“ от бул. „Президент Линкълн“ до бл. 602.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Люлин планина“ в Център налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 часа по ул. „Люлин планина“ от ул. „Доспат“ до ул. „Шандор Петьофи“, по ул. „Доспат“ от ул. „Дукатска планина“ до ул. „Св. Иван Рилски“.

Поради изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Асенова крепост“ в „Подуене“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на ул. „Погледец“, ул. „Царичина“, ул. „Асенова крепост“.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Криволак“ в Бистрица налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на ул. „Криволак“, по ул. „Ивайло“ от ул. „Криволак“ до ул. „Младен Ангелов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови