Без вода на две места в София днес

OFFNews Последна промяна на 04 декември 2018 в 05:44 2465 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Пресвързване на уличен водопровод в с. Локорско налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на ул. „Илия Манов“, ул. „Славе Турчов“, ул. „Веско Веселинов“ и бул. „Димитър Тошков“. 

Диагностика на уличен водопровод на ул. „Райска птица“ във в.з. Косанин дол налага спиране на водоподаването от 10:30 до 16:30 часа на ул. „Райска птица“, ул. „Лопушки връх“, ул. „Банище“, ул. „Петров кръст“ и ул. „Есенни мостове“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови