Без вода на 5 места в столицата днес

OFFNews Последна промяна на 15 януари 2019 в 05:45 1772 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Академик Жан Натан“ в жк „Студентски град“ налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 ч. в бл. 30, бл. 31, бл. 32.

Изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Летоструй“ в кв. „Васил Левски“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на ул. „Витиня“, ул. „Лепенец“, ул. „Бесарабия“, бул. „Владимир Вазов“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района, ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Българска морава“ в жк „Зона Б-5“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 ч. на ул. „Българска морава“ от бул. „Тодор Александров“ до бул. „Александър Стамболийски“.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Селимица“ кв. „Васил Левски“ налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Селимица“ от ул. „Велбъжд“ до ул. „Константин Фотинов“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на бул. „Божин Ласков“ в с. Локорско се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 18:30 ч. на бул. „Божин Ласков“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови