Ексклузивно Президентът връчи мандата на ИТН. Кандидатът за премиер е Пламен Николов (видео)

Без вода на 4 места в столицата

OFFNews Последна промяна на 27 август 2018 в 07:58 1810 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 514 в кв. „Христо Ботев“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на ул. 510, ул. 519, ул. 511, ул. „Георги Спасов“. 

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Паричка“ в местност „Толева махала“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на ул. „Восъче“, ул. „Звезден“, ул. „Жасмин“, ул. „Майски ден“, ул. „Паричка“, бул. „Сливница“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Копринарска“ в кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа по ул. „Копринарска“ от ул. „Гено Киров“ до ул. „Нешо Бончев“. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Братя Пешеви“ в кв. „Подуяне“налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:30 часа по ул. „Братя Пешеви“ от ул. „Иван Миланов“ до ул. „Детелин войвода“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови