Без вода днес ще бъдат в части от 4 квартала на София

OFFNews Последна промяна на 01 март 2019 в 06:33 1418 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Добър юнак“ в жк „Лозенец“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. на ул. „Криволак“, ул. „Розова долина“, ул. „Цанко Церковски“, ул. „Капитан Андреев“. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Димитър Миленков“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 ч. на кв. „Димитър Миленков“ от №200 до №300.

Пресвързване на уличен водопровод в кв. „Кръстова вада“ налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 ч. на бул. „Черни връх“ №122 и №122А, ул. „Ген. Иван Колев“ №7А, №9А, ул. „Рангел Вълчанов“ №10.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Зорница“ в с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 ч. на ул. „Чипровица“ и ул. „Сълзица“.

Поради монтаж на спирателен кран на ул. „Боянска река“ в кв. „Бояна“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 14:00 ч. на ул. „Панталей Николов“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода”АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови