Бащата на малтретираното момиче: Бях против връзката ѝ с нападателя

OFFNews 31 юли 2023 в 08:32 21061 3

Снимка Кадър Нова тв

Раните по тялото ѝ лека-полека ще заздравеят. Раната, която е в нейното съзнание обаче, едва ли ще заздравее толкова бързо. Тя е силно момиче и с времето ще съумее да преодолее нещата. Не иска да говори за преживяното, а и ние не искаме да я връщаме назад.

Това каза бащата на малтретираното с макетно ножче момиче Красимир Михайлов по Нова тв. 

Според него част от разследващите в Стара Загора са си свършили добре работата по случая с жестокото нападение. „Това е една нишка, в която са навързани твърде много организации. Хората от Първо РУ веднага установиха предполагаемия извършител. След това му е било наложена мярката за неотклонение. Явно там обаче някъде се къса нишката”, коментира мъжът. 

„Въпросния човек съм го виждал един-два пъти, дори не го познавам. Аз бях против това отношение на дъщеря ми с него. Разбрах за някаква ревност, но не чак до такава степен, която да доведе до такива последствия”, разказа още бащата. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

22548

3

dolivo

31.07 2023 в 20:48

Баща за пример!

Вместо да излежи гадта

-295

2

Vitorio

31.07 2023 в 11:01

Между другото този мухъл е оставил дъщеря му- единайсетокласничка, да "работи" в нощно заведение...
Не всеки приход е работа и ако ви дъщеря ви каже, че работи като "хостеса" трудовото й занимание, включва: дилърка, проститутка, барманка, сервитьорка и въобще момиче за всичко на мутри!
Има срамна работа и често тя се нарича "българска" и това, че някой има пари не значи, че ги е изкарал с работа която е полезна за обществото! Това се отнася и за "охранителят" психар и неговото семейство което го е оставило да "работи" по фитнесите и чалготеките!

2550

1

alfakentavur

31.07 2023 в 10:34

Много съчувствам на момичето и съм много бесен на съдебната система и другите "органи" замесени в тази излагация.

Пълна подкрепа на жертвата. И, ако не е прекалено, една шега: Престъпникът много да внимава. Все пак бащата на момичето е Вин Дизел :~
 
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews