Българския бранд матраци Mattro с нови модели на пазара

OFFNews 03 декември 2018 в 17:00 9644 0

Матраци Mattro е българска марка, развиваща дейност от 2013 г., свързана с изработката на висококачествени продукти за вашата спалня, сред които еднолицеви и двулицеви матраци, практични и стилни спални, подматрачни рамки и възглавници. Брандът набира все повече доволни клиенти благодарение на неоспоримото високо качество и иновации в сферата. Марката матраци Mattro се гордее със своята вече наложена колекция Green, отличаваща се с естествени, екологично чисти материали и специална дамаска от луксозен белгийски текстил. Особено популярна иновация от страна на марката са продуктите за сън с дамаска с лавандулов аромат, постигнат благодарение на нанокапсули от съставката, отделящи се при допир. Лавандулата е популярна от векове със своите релаксиращи и отпускащи свойства, затова е подходяща за аксесоарите за спалня. През есента на 2018 г, марката матраци Mattro представя на своите потребители още няколко нови модела, които определено впечатляват с визия, ядро и степен на комфорт.

Матрак Lavender Cool Memory с охлаждащ гел

След дългогодишния успех на матраци Lavender Uno и Lavender Uno Memory брандът създаде и модел с лавандулов аромат и охлаждащ гел. Ядрото на двулицев матрак Lavender Cool Memory е от полиуретанова пяна със седемзонов профил, както осигуряващ масажиращо усещане на тялото, така и подобряващ кръвообращението. Другата страна на модела се състои от 3 см слой мемори пяна, с добавени нанокапсули охлаждащ гел, който предизвиква хладно и приятно усещане. Тази страна се препоръчва за лятото, за да предпазва от прекомерно затопляне на тялото. Снабден е с цип за лесна поддръжка на калъфа.

Ортопедичен матрак Prime Comfort

Това е един от най-луксозните модели на българския бранд Mattro. Неговата структура е уникална и изцяло се съобразява с индивидуалните нужни на всеки потребител. В сърцевина, е заложен твърд слой пенополиуретанова пяна с висока плътност, а от двете страни се намира омекотена профилирана BodyCare пяна. Тази конструкция позволява меко усещане, но спира потъването на тялото, до заемане на здравословна позиция. Така най-тежките части (таза и раменете) потъват повече, а най-леките (главата, кръста и краката) не потъват изобщо и по този начин не се напрягат. Модел Прайм Комфорт е с капитонирана ленена дамаска, която притежава хипоалергични и влагоабсорбиращи качества. На калъфа ще откриете цип, улесняващ свалянето и поддръжката.

Хипоалергичен матрак Канела Уно Мемори

Друг природен материал, който се ползва от технолозите на матраци Mattro, е канелата. Освен като подправка, ароматното растение може да бъде ползвано и като лекарство и както доказва българската марка, като състав за матраци благодарение на силно антиоксидантните си свойства. Матрак Канела Уно Мемори е изграден изцяло от профилирана полиуретанова пяна с вложен канелен екстракт и добавен слой мемори пяна за още повече комфорт. Интересен е текстилът, с който е обвит матрака. Той съдържа голям брой бамбукови влакна, които се грижат за перфектната влагоабсорбация. Поддръжката и на този модел е лесна, благодарение на пришития цип.

Матрак Green Life с ЕКО материали

Допълнение към луксозната серия Green е двулицев матрак Green Life, чието ядро е от покет пружини. Този тип пружини са индивидуално опаковани в джобчета от нетъкан текстил (Spunbond) и по този начин нямат пряк допир помежду си, което означава, че всяка пружинка е независима, що се отнася до нейното движение. По този начин тялото заема най-естествена позиция за сън, тъй като всяка от частите му потъва в различна степен. Освен това, покет пружините позволяват непрекъснат приток на въздух към ядрото, което пречи да се появят и задържат влага и бактерии. От едната страна на матрак Green Life е заложен слой високоеластична пяна, а от другата – мемори пяна, което носи две страни с различно усещане. Матракът е обвит с луксозен белгийски калъф с цип, изработен от 100% памук, непредизвикващ алергични реакции.

Еднолицев матрак Еуфория Лукс

На пазара от няколко години са еднолицеви матраци Еуфория Покет и Еуфория Мемо, които се радват на огромен интерес от страна на потребителите. Затова матраци Mattro създаде и хибриден еднолицев матрак Еуфория Лукс, с ядро от покет пружини и мемори пяна, които в комбинация осигуряват най-удобната позиция на сън, без оглед на телосложение и предпочитания. Моделът е с вградена дървена подматрачна рамка, подходяща за използване с повдигащ механизъм и подпомагаща цялостното проветрение на матрака. Еднолицев модел Еуфория Лукс е с изцяло памучна дамаска, която е нежна към кожата и не причинява обриви.

Новите модели на бранда за матраци Mattro вече се радват на голям интерес от страна на потребителите. Те се предлагат в разнообразни размери и могат да се изработят специално в размер на клиента по поръчка. На който и модел да се спрете, със сигурност ще подобрите съня си благодарение на най-актуалните технологии и материали в сферата!

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!