Българка предлага метод за природно прочистване на лимфата

OFFNews 07 април 2015 в 17:04 102203 15

Татяна Костадинова е магистър по химия от Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Тя е дългогодишен преподавател. Била е зам.-министър на образованието и на младежта и спорта в различни правителства. Татяна Костадинова е автор на книгата „Пътят на лимфата – ключ към живота“, в която описва метод за прочистване на лимфната система.

Защо започнахте да се интересувате от лимфата в човешкото тяло?

Преди няколко години имах здравословни проблеми – бучка в лявата ми гърда, набъбнали лимфни възли под мишницата и на шията, около ухото и челюстта. На лявото ми ухо се образува „уплътнение“. Т.е нещо движеше „уплътненията“. По метода на изключването стигнах до извода, това е лимфата. Така реших, че каквото е донесло „уплъненията“, това и ще ги отнесе обратно. Ирисова диагностика показа, че действително има застой на лимфата и висока токсичност. Започнах да търся информация за прочистването на лимфата, но се оказа, че лимфната система като цяло не е добре изучена.

Лимфата се образува първа в човешкия ембрион и това показва колко важна е тя за организма. Основната функция на лимфата е да защитава организма като изгражда неговия имунитет. Когато тя се „задръсти“, от течна става желеобразна, което затруднява или напълно спира притока на енергия до съответния орган. Открих, че пътят на лимфата са енергийните меридиани в човешкото тяло. Лимфата е течният носител на енергиите на човешкото тяло.

Лимфната система се „задръства“ поради наличието на токсини и паразити в нея. При това положение лимфата не може да изпълнява своите функции. При определени условия паразитите започват инавазия, обарзуват колонии, инфектират лимфата и така се стига до всякакви заболявания.

Ето защо насочих усилията си към прочистването на лимфата и цялата лимфна система, създадох схема и започнах експеримент върху себе си. Резултатите от експеримента многократно надминаха очакванията ми и затова реших да ги опиша в книга - „Пътят на лимфата – ключ към живота“.

Разкажете ни малко повече за самия метод.

И преди появата на тези здравословни промени се интересувах от източните философии и учения за здравето и човешкото тяло.

Моят метод се основава изцяло на прочистването на лимфната система чрез хармонизиране на честота на трептене на лимфата и на урината в човешкото тяло. По своята същност той е вибрационен метод. При чиста лимфа организмът има висок имунитет и чиста енергийна система, т.е. функционира правилно.

В рамките на експеримента аз започнах да приемам по моя схема преварена сутрешна урина и да поставям компреси с преварена урина на ушните миди. Така чрез процесите на дифузия и осмоза се извличат токсините от лимфата. Тя се прочиства и естествено се разрежда. Урината въздейства активно върху лимфната система и върху енергийните канали на тялото и спомага за балансирането на процесите в организма.

Като към пиенето на преварена урина и компреси с урина препоръчвам и други очистващи тялото процедури, които съм описала в книгата.

Убедена съм, че лечението на голяма част от заболяванията, в това число и онкологичните, е неутрализирането на паразитите и влиянието им върху човешкото тяло. Преварената урина чрез своята вибрация открива, убива, капсулова и изхвърля паразитите извън тялото.

Защо лечението се извършва на базата на уринотерапията?

Лимфата притежава уникална за всеки човек честота на трептене. Урината също има специфична честота на трептене. Двете честоти на трептене са в синхрон и създават уникален персонален енергийно-вибрационен код, който осигурява доброто ни здраве и добре функционираща имунна система.

Уринотерапията е метод, който се прилага от хиляди години и е доказал лечебните си свойства. Преварената урина обаче е по-концентрирана и въздействието й е по-голямо. Тя трасира меридианите, прочиства ги, а всичко, което ги задръства, се изхвърля.

Какви са резултатите от метода ви?

Благодарение на метода успях да прочистя лимфната си система и да изхвърля паразитите от тялото си. В резултат на това бучките и уплътненията по тялото ми изчезнаха, а имунната ми система се повиши.

При какви заболявания може да се прилага вашият метод и има ли ограничения?

Мисля, че това е моделът на природата за прочистване на лимфата и лимфната система. Методът може да се прилага при всякакви заболявания, но е добре да се прилага и от хора, които не са диагностицирани със заболяване. Над 90% от хората имат в тялото си поне по един патогенен паразит, а често и по няколко.

Прочистването на лимфната система чрез уринотерапия става съвсем естествено и може да се прилага от хора на всякаква възраст. Добре е и прочистването да се прави редовно.

В книгата „Пътят на лимфата – ключ към живота“ съм описала моя метод, често срещаните паразити, обитаващи телата ни и изводите от проведения експеримент.

Има ли последователи вашият метод?

С мен често се свързват хора, които са прочели книгата ми и са решили да изпробват метода. Аз им разказвам за моите наблюдения. Помагам им при определянето на схемата за прилагането на метода. Наблюдаваме заедно как реагира тялото им на прочистването и резултатите от прилагането на метода.

Вече наблюдаваме много добри резултати при различни заболявания както при възрастни, така и при деца.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

9005

15

Stefan Ivanov Todorov

11.04 2017 в 14:27

Здравейте г-жо Костадинова!Скоро (на 30.03.17г.)ме оперираха от пъпна херния.Според вас възможно ли е по време на уринотерапията ,имунната ми система да се активира до степен,че да разпознае платното,което ми поставиха при операцията ,като чуждо тяло и да реши да го изхвърли от организма ми,което разбираемо ще е сериозен проблем?Надявам се на бърз отговор ,защото нямам търпение да започна терапията!Благодаря предварително!

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки