Антоанета Цонева: Цветан Василев да каже кои са кукловодите на „Протестна мрежа“

OFFNews 12 март 2014 в 08:21 8332 78

Цветан Василев да упомене кои са кукловодите на „Протестна мрежа“.

Това каза пред bTV Антоанета Цонева в отговор на интервюто на банкера пред агенция „Пик“ и сигнала, който той подаде в прокуратурата срещу активисти от „Протестна мрежа“. Вчера Василев каза, че се надява прокуратурата бързо да се разпореди по сигнала му, както е направила и по внесения срещу него от "Протестна мрежа" и "по-скоро от техните кукловоди".

В отговор Антоанета Цонева попита защо Василев използва определени „медийни бухалки“, за да хвърля обвинения. „Защо източниците, от които избират да говорят на публиката, са едни и същи?“, попита Цонева, визирайки изявите на Делян Пеевски и Василев в агенция „Пик“.

„Думата „кукловоди“ е термин, който се употребява от тези медийни бухалки, а вчера го чувам и от банкера Цветан Василев“, каза още Цонева.

Блогърът Асен Генов от своя страна цитира интервюто на Василев, в което той казва, че чрез него се атакува властта. „Той признава, че той е този „кой“, който назначава правителството. Това ли казва г-н Василев?“, попита Генов.

Генов обясни, че той е бил активен и при предходните правителства, които е критикувал. Той се позова на факта, че лидерът на БСП Сергей Станишев често цитира т.нар. „Бойкометър“ (скала за измерване обещанията на бившия премиер, създаден по проект "Гражданска инициатива за намаляване на политическото лицемерие", бел. ред.), за да напада Бойко Борисов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews