Quantcast

Агенцията по заетостта набира служители в McDonald's за Германия

OFFNews Последна промяна на 13 февруари 2015 в 12:51 6749 3

Снимка БГНЕС/Боби Тошев

Агенцията по заетостта и МакДоналдс Юг – Германия набират 600 сътрудници от България за работа в ресторантите на веригата в различни части на Германия – Мюнхен, Берлин, Хамбург, Франкфурт, съобщи пресцентърът на АЗ.

Кандидатите трябва да говорят немски, предимство е образование в сферата на гастрономията, както и притежаването на шофьорска книжка.

Офертата е за работа в продължение на 6 до 12 месеца с 3-месечен изпитателен срок и възможност за продължаване на договора.

Осигуряват се настаняване в общежитие срещу заплащане на кандидата, храна веднъж дневно по време на работа и работно облекло.

Работата е на смени в кухня, каса, лоби, склад, почистване, общо 39 часа седмично.

Заплащането е 8.51 евро на час. Допълнително се плаща работа през почивните дни и нощните смени. 
 
Кандидатите трябва да изпратят по електронна поща автобиография в EUROPASS формат (задължително), мотивационно писмо, документи за образование по специалността, препоръка (при наличие) – всички преведени на немски език.
  
Документите се изпращат на следните е-мейл адреси: [email protected], за интервю в София, и на [email protected], за интервю във Варна.

Одобрените ще бъдат поканени на интервюта в началото на месец март. Те ще се проведат на немски език от представители на работодателя.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

13.02 2015 в 19:55

Пълна, криворазбрана, комунистическа тъпотия! Ако децата отиват като нормални участници на пазара на труда, разбирам. Но държавна агенция, финансирана с пари на българския данъкоплатец, да обезкръвява българския пазар на труда е престъпление. Каква политика е това?

13.02 2015 в 13:39

В северномексиканския концерн на химико-хранителната промишленост няма служители! Там има роботизирани роби подчинени на строго съблюдаване полуавтоматични процеси. Потресен съм от новината!
Значи половината мангал и 1/5 от немските младежи на възраст до 26г са безработни в Германия. Но никой от тях не иска и да чуе за такава "работа"! Отделно нито поляци, нито латвийци, нито естонци искат да чуят за нея!
Даже гърците биха пребили показно някой, ако тръгне чрез държавна структура да наема "служители" за такава "работа" в Германия...

ПОТРЕС! ПЪЛЕН ПОТРЕС!
естествено - ГАРАНТИРАН ОТ ГЕРп!

13.02 2015 в 13:26

"Агенцията по заетостта набира служители в McDonald's за Германия"
Опртавете си заглавието! Вие разбирате ли въобще какво сте написали или копирали?