Агенцията по заетостта набира служители в McDonald's за Германия

OFFNews 13 февруари 2015 в 12:51 8878 3

Снимка БГНЕС/Боби Тошев

Агенцията по заетостта и МакДоналдс Юг – Германия набират 600 сътрудници от България за работа в ресторантите на веригата в различни части на Германия – Мюнхен, Берлин, Хамбург, Франкфурт, съобщи пресцентърът на АЗ.

Кандидатите трябва да говорят немски, предимство е образование в сферата на гастрономията, както и притежаването на шофьорска книжка.

Офертата е за работа в продължение на 6 до 12 месеца с 3-месечен изпитателен срок и възможност за продължаване на договора.

Осигуряват се настаняване в общежитие срещу заплащане на кандидата, храна веднъж дневно по време на работа и работно облекло.

Работата е на смени в кухня, каса, лоби, склад, почистване, общо 39 часа седмично.

Заплащането е 8.51 евро на час. Допълнително се плаща работа през почивните дни и нощните смени. 
 
Кандидатите трябва да изпратят по електронна поща автобиография в EUROPASS формат (задължително), мотивационно писмо, документи за образование по специалността, препоръка (при наличие) – всички преведени на немски език.
  
Документите се изпращат на следните е-мейл адреси: [email protected], за интервю в София, и на [email protected], за интервю във Варна.

Одобрените ще бъдат поканени на интервюта в началото на месец март. Те ще се проведат на немски език от представители на работодателя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!
 
X

Подкастът на OFFNews