6 аромата на мъжки парфюми, които жените обожават

Представителките на нежния пол ценят изискания вкус при мъжете

OFFNews 18 юни 2019 в 13:23 5938 0

Всяка дама оценява подобаващо изискания вкус на представителите на силния пол, а ако той е съчетан с любим неин аромат, ефектът е гарантиран. Отдавна уханията не са оръжия само за жени, а присъстват в колекцията от домашна козметика и на мъжете.

Кои са типовете аромати, които привличат нежните създания? Те са няколко разновидности, а изборът зависи вече и от личните предпочитания.

Дървесни нотки

Мъжки парфюми, които съдържат дървесни нокти, се предлагат от повечето известни марки. Това е изключително мъжествен и актуален аромат. Земното му излъчване създава усещане за стабилност и сила, което може да впечатли всяка жена, както и да събуди възхищението й.

Пикантни съставки

Интересните подправки, канелата и острите за обонянието съставки доминират със своето присъствие и определено са предпочитани от дамите. По-възрастните джентълмени неслучайно ги предпочитат, защото познават въздействието им върху околните. Пикантните „частици“ са за онези мъже, които ще запалят пура, а не цигара, които имат високо самочувствие и тежест в обществото.

Създаден от кожа

Макар да не е създаден буквално от кожа, парфюмът, който наподобява този аромат, събужда страстите на дамите. Авантюристичните кавалери могат спокойно да се ориентират към този вид продукти, за да демонстрират своята буйна природа. Всъщност има ли жена, която да не се вълнува от каубои и мъже в черни кожени якета?

Свеж като цитрус

Това са универсални, унисекс аромати, които подхождат и на двата пола. Нищо чудно, ако дамата до вас одобри покупката ви, да се възползва и самата тя от нея. Стилът на младите мъже е в синхрон с цитрусовите ухания и гарантират свежест през целия ден.

Тревисти или ментови

Властните мъже и предприемачите избират ароматите с включени ментови, тревисти и билкови екстракти. Със сигурност формулата не е запазена само за тях, но пък дамите също ги харесват, което означава, че по всяка вероятност ще спечелите вниманието им. Натрапчивият и привличащ резултат играе ролята на магия при контакт с другите, което понякога обаче може да бъде и нож с две остриета. Парфюм се избира мъдро и се съобразява със ситуацията, не прибързвайте с импулсивни решения.

Цветята не са това, което бяха

Днес лавандулата и жасминът не са толкова страшни в очите на мъжете, а дамите, които харесват разкриването на чувствителната страна на силния пол, ще одобрят този ход. Уверените мъже могат да си позволят да рискуват и не трябва да се движат в рамки, нито да се водят от отживелици. Цветята отдавна не са това, което бяха, а розовите нюанси от години владеят и мъжкото облекло.

Мъжки парфюми от магазин За човека

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови