5 предложения как да влезем в пулса на лятото

OFFNews 11 юли 2023 в 13:11 20057 0

басейн
Неизменният стилен аксесоар, който ще ви помогне да сте винаги в крак с пулса на летните емоции, е новото, компактно устройство за нагряване на тютюн Pulze.

Вече е лято и е време да се отпуснем бесния ритъм на ежедневните си задължения, наслаждавайки се на заслужена почивка. Независимо дали предпочитанията ни водят към морските курорти, към прохладните планински склонове или към заредени с адреналин преживявания, добрата компания винаги е най-важното изживяванията ни да са наистина приятни.

Неизменният стилен аксесоар, който ще ви помогне да сте винаги в крак с пулса на летните емоции, е новото, компактно устройство за нагряване на тютюн Pulze. То ще бъде до вас, както и да решите да се забавлявате през идващите ваканционни месеци.

Pulze влиза на българския пазар като част от голямото семейство на Импириъл Брандс България, които дават смела заявка да се наредят сред лидерите в продуктите от ново поколение, в сегмента Тютюни с нагряване. Разширяването на тази гама артикули от ново поколение с потенциално по-нисък риск, е част от стратегията на Импириъл Брандс, насочена към намаляване на вредите от тютюнопушенето.

Предлагаме ви 5 предложения за почивка, чийто пулс ще ви зареди с приятни емоции за дълго време.

Посещение на концерт – любимата ви група обявява дата за живо изпълнение, чувате, че най-якият фестивал ще се случи на една ръка разстояние и незабавно купувате билети. Разбира се, вашият Pulze ви придружава неизменно по време на тези незабравими музикални емоции и издържа без зареждане през цялото време. Устройството осигурява повече от 25 последователни сесии удоволствие без ангажимента на зареждането. Само се отпуснете и слушайте.

Почивката край басейна никога няма да излезе от мода, особено през лятото, когато това се случва навън под щедрите слънчеви лъчи. Тоталният релакс на една ръка разстояние от разхладителната прегръдка на водата е неизменна мечта за много от нас. Вашият Pulze следва ритъма на настроението ви и в това изживяване – с двата си режима на нагряване той може да бъде настроен според моментните ви желания. Само се отпуснете и се наслаждавайте.

Пикникът сред природата става все по-популярен начин да презаредим емоционалните си батерии. Имате нужда само от одеяло, любими храни и напитки, верни приятели и вашият Pulze, който ще внесе финалния щрих в едно перфектно преживяване. В паузите между гурме насладата и освежаващите напитки 5-минутната сесия без ограничение на броя дръпки ще ви осигури чудесно лятно настроение.

Събиране с приятели в любимо заведение с градина – един от най-обичаните начини за разпускане през топлите месеци. За перфектен летен пулс имаме нужда от любимите си хора, уютна обстановка и компактния Pulze, който няма да заема излишно място в нито една чанта. Това е най-малкото устройство за нагряване на тютюн всичко-в-едно*, което може да бъде намерено на пазара и дори да прескачате от бар на бар през цялата нощ, то няма да ви дотежи.

Морското приключение е неизменна част от лятото. Но какво ще кажете за една обиколка с яхта? Това със сигурност ще вдигне пулса ви и ще вкара адреналин в иначе традиционната почивка. Забавлявайки се сред вълните нямате време за дълго отклонение от екшъна. Затова Pulze е с изключително лесно и бързо почистване. Удобният инструмент, предназначен за почистване на остатъците от тютюн, е вграден в долния край на устройството. Истинските морски вълци вече не пушат лула, те разчитат на своя Pulze за моментите на релакс между укротяването на приливите.

*Проучване на Импириъл Брандс на публикувани размери на устройства за нагряване на тютюн на основни конкуренти, януари 2023 г.

Статията съдържа продуктово позициониране!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Мистерии в Хераклея Синтика