45% от летните стажанти на VIVACOM продължават кариерното си развитие в компанията

OFFNews Последна промяна на 28 октомври 2019 в 14:27 342 0

Официално беше обявен финалът на 16-тата Лятна стажантска програма на VIVACOM, която тази година протече под надслов “VIVAGAME: Открий своето място“. На специална церемония, стажантите получиха сертификати за успешно завършване на програмата. Награди получиха и победителите във всички стажантски състезания и инициативи, организирани от VIVACOM през лятото.

16-тата Лятна стажантска програма VIVAGAME потвърждава стремежа на телекома да подкрепя младите хора в България. Проектът тази година е сред най-успешните в историята на стажантската програма. 45% от младите таланти продължават кариерното си развитие в компанията.

Програмата стартира през м. юни 2019 г. и в нея взеха участие 67 стажанти. Всеки, от VIVAGAME играчите, имаше индивидуален ментор, който да го напътства в професионалното му развитие. Участниците имаха възможност да стартират първите си крачки в кариерата. Взеха участие в различни обучения и инициативи специфични за телеком сферата. Голяма част от тях успяха да се включат и в обучение организирано съвместно с Алианс за младежта (All4YOUth), както и в специално събитие, на което имаха възможност да разработят казус на тема „Каква услуга/ продукт трябва да предлага VIVACOM след 5 г.?“.

Стажантите станаха част и от социално-отговорната политика на компанията, като тази година почистиха и пребоядисаха три детски площадки в гр. София. Доброволческата инициатива е част от приобщаването на младите хора към ценностите на VIVACOM.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X