400 излизат на сцена в столичния кв. 'Младост'

OFFNews 26 май 2022 в 17:02 2025 0

Младост фест’22

Над 400 изпълнители ще излязат на сцената в парка в столичния район „Младост“ 3. Това са само участниците в концертите, които ще се проведат по време на голям фестивал от 3 до 5 юни.

Сред изпълнителите са поппевицата Дивна, Преслава Пейчева и Ясен Велчев от група „Те“, култовият DJ Steven от Metropolis, фолкпевицата Таня Боева.

Първата вечер на Младост фест’22 е предвидена за детски концерт, кулминацията на който ще е участието на Дивна.

За самото откриване е предвидено карнавално шествие. Организаторите от район „Младост“ анонсират, че ще има и кино на открито.

В събота, 4 юни, след участието на различни групи, на сцената ще излязат Преслава Пейчева и Ясен Велчев, а след тях зад пулта ще застане диджей Стивън. Последната вече е посветена на фолкорната музика и целият фестивал ще завърши с участието на Таня Боева.

Водещите в дните на фестивала също са доста популярни имена - илюзионистът Боби шоу, актьорите Мартина Ангарева и Димо Алексиев.

Освен 400-те изпълнители на сцената, в парка в „Младост“ 3 ще се случат най-различни съпътстващи събития. Съботният ден ще започне с куклен театър и ще продължи с щафети и демонстрации на Българската федерация по кунг фу и тай чи. В неделното утро за най-малките ще има хепънинг „Рисувай в парка“, турнир по петанк и демонстрации и семинар за стопаните на кучета.

Младост фест’22 е част от Културния календар на Столична община и е с вход свободен. Подробна програма може да видите ТУК.

OFFNews е официален медиен партньор на фестивала.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови