40-годишна поетеса доказа девствеността си в съда

Ивайло Анев Последна промяна на 23 януари 2015 в 09:30 20268 81

Албена Хинкова

40-годишната поетеса Албена Хинкова от Пловдив доказа девствеността си в съда.

Повод да защити честа си станали думи на неин колега поет, който публично се усъмнил в девствеността ѝ, като се обърнал към нея с думите “Кажи бе, моме! Макар че ти за мен въобще не си мома, но това няма значение!“

Спорът за непорочността на жената избухнал по време на литературна сбирка. Колегата ѝ по перо Николай Славов изпуснал репликата, изнервен от дългото изказване на поетесата.

Албена се обидила на Славов и решила да отмъсти за накърнените си чест и достойнство. Извадила си удостоверение от Съдебна медицина, че е девствена и завела дело срещу него за обида. Съди го за 3000 лева.

Двамата поети се срещат в съда вече четвърти път. Макар че мъжът е изявил готовност да се извини, жената не желае да чуе нито за помирение, нито за спогодба.

Албена Хинкова бе едно от лицата на протестите срещу правителството на Орешарски. В съда дойде един от водачите на протестите в Пловдив - бившият депутат Христо Марков. Той обаче нарече поетесата "луда”.

За някои от членовете на литературния клуб Николай бил заплаха за жените. Други пловдивски поети заподозряха в скандала трепети на несбъдната любов.

Девствената поетеса е решила да води битката на живот и смърт. Делото беше отложено за 1 февруари заради неявяване на един от свидетелите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25.01 2015 в 21:45

това ми напомня тъпизмите от едно време ... обява в централен вестник:
"самотница на 67 търси своя принц. ценящите целомъдрието са с предимство!"
...
до какви отклонения може да доведе редовното заместване на вагиналния секс с анален ? може би до подсилване на поетичните наклонности ... иначе казано - "редовна муза" ?

25.01 2015 в 09:12

Гопожицата вероятно се самозадоволява чрез мастурбиране. Но в това няма нищо осъдително - правят го около 70% от жените и над 90% от мъжете. Лекарите в Западна Европа препоръчват на младите момичета поне веднъж дневно да мастурбират за укрепване на здравето.

25.01 2015 в 04:42

Е, толкова простотии на куп не бях чел!Всеки май се счита за задължен да учи останалите как се живее и да показва ниската си култура. Нека всеки да живее живота си както го разбира, без да го натрапва на другите.Моите уважения към г-ца Хинкова, която, според мен не иска нищо да доказва, просто иска да накаже един простак.

25.01 2015 в 04:38

Е, толкова простотии на куп не бях чел!Всеки май се счита за задължен да учи останалите как се живее и да показва ниската си култура. Нека всеки да живее живота си както го разбира, без да го натрапва на другите.Моите уважения към г-ца Хинкова, която, според мен не иска нищо да доказва, просто иска да накаже един простак.

24.01 2015 в 19:57

Значи, от чисто АКАДЕМИЧНА ГЛЕДНА точка - съществува един т.нар. "Извън-вагинален ОРГАЗЪМ", наричан понякога и "КЛИТОРЕН оргазъм". Та нищо чудно, дори при формална девственост, жената да е способна да се задоволява сексуално. При мъжа пък съществува една много рядка разновидност на ОРГАЗЪМ БЕЗ ЕЯКУЛАЦИЯ, или вътрешнотестикулен оргазъм.

Също е доказано при подобни случаи, както с тази "поетеса", че при един незначително малък процент от жените девствената ципа не подлежи на разкъсване с нормален инструмент, тъй като е крайно ЕЛАСТИЧНА и при сношение са разтяга, без да се наруши нейната цялост.

Имаше в чужбина един подобен съдебен процес, при който обаче противнат страна доказа с медицинско освидетелстване, че жената е ФОРМАЛНО ДЕВСТВЕНА, но притежава именно подобна разтегливо-еластична ципа, която не се разкъсва при сношение. Там решението беше точно в обратната посока.

Това малко да си разширите кръгозора, от стария "Професор Балкански", де...

24.01 2015 в 19:33

Е, деча,отдавна не бях се смяла така с цело гърло до посиняване...Благодаря ви, а на изкукалото поостаряло моме моите съболезнования ,че толкова е изперкало и не се усеща горкана къв майтап става за нейна сметка. Поетеса?!....хахахааах...Па и си вярва????!!!!

24.01 2015 в 13:40

ауу, на 40г деФствина, таа да знаите се праска само а нално!

24.01 2015 в 13:14

явно е големо страдание хроничната девственост ,

а па тая никой не желае да я лекува ...

Що ли? Заради красив ум или благ нрав ?

24.01 2015 в 12:25

И аз съм девствен за стиховете на Албена.
Как можем да се запознаем с творчеството и?

24.01 2015 в 12:20

Думите са безсилни пред липсата на сиво вещество.