36 часа без вода в част от столичния кв. Витоша днес

OFFNews 28 ноември 2022 в 04:08 1035 0

Вода

Снимка Архив

Вода

Част от кв. Витоша в София ще остане без вода в продължение на 36 часа - от 10 ч днес, 28 ноември, до 22 ч утре, 29 ноември, предупреждава "Софийска вода".

Причината е пресвързване на водопровод по ул. „Филип Кутев”.

Вода няма да има на ул. „Сребърна“ №33 и №35 и в Столичния зоопарк.

Понижено ще е налягането в района на: ул. „Асен Разцветников“ от ул. „Ангел Каралийчев“ до ул. „Георги Райчев“ и ул. „Симеоновско шосе“ от ул. „Александър Божинов“ до ул. „Георги Райчев“.

„Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на кръстовището на ул. „Сребърна“ с ул. „Филип Кутев“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Сайтът на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за спиране на водата по имейл или с безплатен СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!