3 начина да предпазим своя iPhone през зимата

OFFNews 25 февруари 2021 в 12:41 9363 0

Ако сте притежател на айфон от ново поколение, то Вие трябва да знаете не само как да го използвате ефективно, но и как да се грижите за него през по-студените месеци от годината. Мнозина от нас все още не са наясно какво е нужно да се направи, когато навън градусите са минусови, а необходимостта от използването на смартфона е все още толкова висока.

За да избегнем неговата повреда в резултат от студа, трябва да изберем калъфи за iPhone, с които ще осигурим едно добро ниво на изолация от мразовития климат и влагата. Подобен вид аксесоари са налични в онлайн магазин etuo.bg, където освен гръбчета ще откриете и предложения за защита за екран.

Кои са трите начина да предпазим своя iPhone

Първото и най-важно нещо е да защитим неговата батерия. Това може да се случи като не използваме постоянно своя iPhone, когато навън е зима и всичко е сковано от студ. Ниските температури биха могли да доведат до стопяване на батерията, която е водещ компонент за безупречната работа на устройството.

Наред с нейното предпазване, трябва да помислим и за още нещо - дисплея. Добре е да знаете, че през зимата той е доста чуплив и е добре да го защитим с подходящ протектор за дисплей. По този начин ще намалим риска от нежелани щети по смартфона и ще го използваме спокойно в зимно време. За целта е добре да си осигурим:

- Качествени кейсове за предпазване корпуса на нашия iPhone;

- Противоударно стъкло против счупване на екрана;

- Калъф тип "тефтер", който е идеален за зимно време, защото осигурява допълнителна изолация за устройството.

В магазин etuo ще откриете различни видове кейсове, които се отличават с атрактивен дизайн и се продават на ниски цени.

Необходима ли е специална защита през зимата

Съвременните модели кейсове за iPhone са достатъчно благонадеждни и можем да ги използваме дори и в екстремни студове, когато съществува реален риск от повреда на смартфона. При наличието на температури под нулата определено се налага да изберем специална защита за предпазване на мобилния си апарат, която да ни гарантира неговото пълно предпазване и все така безупречна употреба.

Какви предложения ще открием в etuo.bg

Правилната грижа за смартфона е гаранция за дълъг експлоатационен срок и безпроблемна работа през цялото време. В магазин etuo ще намерите много добри предложения, които са подходящи не само за предпазване, но и за повишаване естетиката на телефона:

- Кожени калъфи;

- Дървени кейсове;

- Гравирани и блестящи гръбчета;

- Силиконови калъфи и др.

Всички видове протектори за предпазване на айфон са качествени и изработени от качествени материали, които се отличават с голяма здравина дори и при минусови температури.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови