17 са загиналите при катастрофата край Своге

OFFNews 27 август 2018 в 16:00 2863 1

Снимка МВР

17 са жертвите на тежката катастрофа край Своге. Това стана ясно, след като прокуратурата повдигна обвинения на шофьора на автобуса Григор Григоров.

Досега властите съобщаваха, че жертвите на катастрофата са 16. Днес обаче стана ясно, че 52-годишна жена е починала на път за болница в събота.

Тя е закарана директно в Катедрата по съдебна медицина в София. Разпозната е от близките си в неделя вечерта, съобщи БНТ.

Трима от шестимата пострадали при катастрофата, които са настанени в "Пирогов", все още са в тежко състояние, на командно дишане. 

Шестимата, постъпили в болница "Св. Анна“, са в тежко състояние, съобщиха от лечебното заведение. 62-годишна жена е с опасност за живота. През вчерашния ден лекарите са оперирали и останалите болни и те са стабилизирани.

Няма промяна в състоянието на двамата пациенти, настанени във ВМА. Стабилно е състоянието на 53-годишната жена, която е адекватна и контактна. В тежко, но стабилно състояние е 30-годишният пациент. На него му предстоят още операции, уточняват от ВМА.

Без опасност за живота и в стабилно състояние е шофьорът на автобуса, който е приет за лечение в болница "Царица Йоана“ - ИСУЛ.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови