12 часа без вода заради ремонт на Патриарха, спира за 10 ч. по улици срещу Александровска

OFFNews Последна промяна на 22 март 2019 в 05:52 1065 0

Снимка Александра Маркарян/Offnews

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоподаването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Подмяна на спирателен кран на бул.“Патриарх Евтимий“ в Център, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа в района на бул. „Патриарх Евтимий“, бул.„Витоша“, пл. „Атанас Буров“, ул. „Княз Александър I“, ул. „Генерал Гурко“, ул. „Дякон Игнатий“ и ул. „Граф Игнатиев“. 

Изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Корал“ в жк. „Христо Смирненски“ налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на бл. 3, бл. 4, бл. 1Б, ул. „Роглец“ № 17, ул. „Гео Милев“ от ул. „Слатинска река“ до ул. „Кривина“ и ул. Кривина.

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Св. Георги Софийски“ в район „Красно село“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. "Константин Иречек" от ул. „Даскал Манол“ до ул. „Яков Крайков“ – четни номера, ул. „Виктор Григорович“ №1.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района, ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Пиротска“ в Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на ул. „Пиротска“ от ул. „Антим I“ до ул. „Странджа“.

Строително-монтажни работи на ул.“Чавдар Мутафов“ в кв. „Витоша“ налагат спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Чавдар Мутафов“ от ул. „Екатерина Ненчева“ до бул. „Симеоновско шосе“, ул. „Тодор Чипев“, ул. „Лиляна Паница“; ул. „Тодор Кохужаров“ от ул. „Чавдар Мутафов“ до бул. „Симеоновско шосе“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови