12 часа без вода в кв. Факултета днес

OFFNews Последна промяна на 13 февруари 2020 в 05:50 666 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в кв. „Факултета“ днес, съобщиха от дружеството. 

Причината е реконструкция на уличен водопровод на ул. „Тумба“, която налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на кв. „Факултета“.

С понижено налягане ще бъдат жк. „Красна поляна“ 1, жк. „Красна поляна“ 2 и жк. „Западен парк“. 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Тумба“ №13-15.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !