12 часа без вода в Челопечене, ще спира и в части от Банишора и Подуяне

OFFNews Последна промяна на 15 август 2019 в 05:52 829 0

Снимка Александра Маркарян

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Изграждане на ново водопроводно отклонение на ул. „Константин Стоилов“ №51 в жк. „Банишора“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:30 часа на ул. „Панагюрище“ от ул. „Дунав“ до ул. „Константин Стоилов“.

Изпълнение на строително-монтажни работи на кв. „Подуяне” налагат спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа в района на ул. „Живко Николов" от ул. „Кобилино бранище" до ул. „Марагидик". 

Реконструкция на уличен водопровод кв. „Челопечене“ по ул. „Ангел Маджаров“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на кв. „Челопечене“. След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Орландовци“, ул. „Първа българска армия“ №103, налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на ул. „Първа българска армия“ от ул. „Знаме на труда" до ул. „Мара Бунева". 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !