12 часа без вода в части от район Панчарево

OFFNews Последна промяна на 27 февруари 2020 в 06:27 819 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от район „Панчарево“  днес, съобщиха от дружеството. 

Причината е реконструкция на уличен водопровод на ул. „Цар Асенов път“ в с. Бистрица.

Вода няма да имат от 09:00 до 21:00 часа в района на вилна зона „Косанин дол“, вилна зона „Беликата“, вилна зона „Батиница“, вилна зона „Градище“ - ул. 5,19,21, ул. „Българка“, ул. „Охридско езеро“, с. Кокаляне - ул. „Горна Батийница“, ул. „Бяла нива“, ул.“ Борова гора“, с. Бистрица - ул. „Цар Асенов път“, ул. „Орешковица“, ул. „Паметника“, ул. „Изглед“ и ул. „Никола Крушкин- Чолака“ № 3.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови