12 часа без вода в части от Младост 4, спира на още 5 места в София

OFFNews Последна промяна на 12 март 2019 в 05:48 1177 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Самуил“ в жк „Банишора“ налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 ч. на ул. „Козлодуй“ от ул. „Цар Самуил“ до бул. „Княгиня Мария Луиза“, ул. „Цар Самуил“ от ул. „Селиолу“ до ул. „Козлодуй“.

Подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Граф Игнатиев“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 18:00 ч. на ул. „6-ти септември“ от ул. „Хан Крум“ до ул. „Граф Игнатиев“.

Изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Трети март“ в кв. „Филиповци“ налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. на ул. „Трети март“ в участъка от ул. „Поручик Хранов“ до ул. „Извор“, ул. „Кутлина“ в участъка от ул. „Поручик Хранов“ до ул. „Трети март“, ул. „Крайречна“ в участъка от ул. „Поручик Хранов“ до ул. „Извор“, ул. „Страцин“, ул. „Драва“ и ул. „Ален мак“. 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Монтаж на спирателен кран на ул. „Незабравка“ в с. Чепинци налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 ч. на клиентите на ул. „Георги Никифоров“, ул. „Свежест“, ул. „Кокиче“, ул. „Училищна“, ул. „Искър“, ул. „Офрей“, ул. „Реката“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Зора“ в кв. „Гниляне“, община „Нови Искър“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 ч. на ул. „Христо Ботев“, ул. „Пенчо Славейков“, ул. „Тополите“, ул. „Враня“.

Ремонт на уличен водопровод на бул. „Александър Малинов“ в жк „Младост“ 4 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 ч. на ул. „Бизнес парк София"№3 и №5, ул. Околовръстен път от №253 до ул. „Бизнес парк София“. Възможно е понижено налягане на водата на високите етажи в района на ул. „Самара“, ул. „Проф. Александър Танев“, ул. Околовръстен път“ и бул. „Александър Малинов“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

„Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства! Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. Софийска вода
Коментирай