12 часа без вода в част ж.к. 'Гоце Делчев'

OFFNews Последна промяна на 21 юли 2021 в 07:04 460 0

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Гоце Делчев“, съобщиха от дружеството. 

Заради пресвързване на уличен водопровод на бул. „Тодор Каблешков“се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа в района на: бул. „Тодор Каблешков“ от ул. „Боянски водопад“ до ул. „Тодор Джебаров“ и ул. „Тодор Джебаров“, между бул. „Тодор Каблешков“, река „Перловска“, ул. „Хенрих Ибсен“, бул. „Гоце Делчев“ и ул. „Делян Белишки“, ул. „Григор Чешмеджиев“, ул. „Майор Павел Павлов“, ул. „Метличина поляна“ от ул. „Делян Белишки“ до ул. „Костенски водопад“, ул. „Силиврия“. 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови