12 часа без вода в част от центъра на София

OFFNews Последна промяна на 21 януари 2021 в 05:14 764 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Ремонт на уличен водопровод на бул. „Ген. Михаил Д. Скобелев“ в Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на бул. „Пенчо Славейков“, бул. „Витоша“, бул. „Патриарх Евтимий“, бул. „Христо Ботев“, бул. „Македония“.

Пресвързване на уличен водопровод във в.з. Беловодски път налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на ул. „Беловодски път“ №62 и №62 А (комплекс „Магнолия“).

Строително-монтажни работи в промишлена зона „Хладилника“ налагат спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на ул. „Стефан Л. Костов“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !