12 часа без вода в част от столичния квартал Яворов

OFFNews 12 август 2019 в 06:12 1763 0

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в части от столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Авицена“ в кв. „Яворов“ налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа по ул. „Авицена“ от бул. „Цариградско шосе“ до ул. „Цар Иван Асен II“, по ул. „Модест Мусоргски“ от ул. „Николай Гогол“ до ул. „Светослав Тертер“ и по бул. „Цариградско шосе“ от ул. „Николай Гогол“ до ул. „Николай Ракитин“. 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района, ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Демонтаж на пожарен хидрант на ул. „Илия Кушев“ в жк. „Илинден“ налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа по ул. „Илия Кушев“ от ул. „Чавдарица“ до ул. „Дебелец“, по ул. „Вита“ от ул. „Цар Симеон“ до ул. „Илия Кушев“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови