12 часа без вода в част от Овча купел

OFFNews 05 юни 2023 в 06:09 662 0

Софийска вода

Снимка Александра Маркарян/OFFNews

Няма да има вода в част от столичния квартал Овча купел

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част кв. „Овча купел“ днес, съобщиха от дружеството. 

Строително-ремонтни дейности на ул. „Народно хоро“ налагат спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Народно хоро“ от ул. „Монтевидео“ до ул. „Иван Радоев“, ул. „Иван Радоев“ от ул. „Боряна“ до ул. „Народно хоро“, ул. „Александър Вейнер“ от ул. „Народно хоро“ до ул. Камелия“ и ул. 692 от ул. „Народно хоро“ до ул. „Камелия“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови