12 часа без вода в част от Манастирски ливади

OFFNews Последна промяна на 27 юли 2021 в 05:50 535 0

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Манастирски ливади“ днес, съобщиха от дружеството. 

Причината е реконструкция на уличен водопровод на ул. „Цветан Ангелов, което налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „Ралевица“ от ул. „Пирин“ до ул. „Мур“, ул. „Цветан Ангелов“, карето между ул. „Мур“, „Лъвски рид“, ул. „Борис Димовски“ и ул. „Богомил Райнов“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови