Фестивалът на семейството ви кани на национално шествие

OFFNews 18 юни 2024 в 16:43 1729 0

Национално шествие за семейството - плакат

Снимка Фондация „Нашият дом е България“

Голямото Национално шествие за семейството ще започне на 22 юни, събота, още от 10:30 часа сутринта, пак на площада пред храма „Свети Александър Невски“.

Мащабна изява готвят за този петък и събота фондация „Нашият дом е България“ и будни граждани, които искат да защитят традиционните християнски ценности.

„Достойни българи и българки, скъпи семейства и граждани, братя и сестри: Заповядайте и тази година на голямото Национално шествие за семейството на 22 юни, събота, от 10:30 часа на площада пред храм-паметник „Свети Александър Невски“, така организаторите се обръщат към всички, които имат желанието да се включат в шествието. Техните цели са защита на традиционното българско семейство, българският род да се продължи во веки веков, както и да бъде запазен свещеният съюз между мъжа и жената, който Бог е благословил още при Сътворението на света.

Фестивалът „Месец на семейството“ ще започне с голям тържествен християнски концерт този петък, 21 юни, пред храм-паметник „Свети Александър Невски“. Там от 19,30 часа ще пеят уникалните Орлин Горанов, Деси Добрева, хор „Свети Наум Охридски“, Нели Андреева, Стоян Янкулов-Стунджи, Калина Андреева и др.

Голямото Национално шествие за семейството ще започне на 22 юни, събота, още от 10:30 часа сутринта, пак на площада пред храма „Свети Александър Невски“, ще мине по улиците на София и ще завърши пред Националния дворец на културата. През деня пред храма отново ще има интересна и разнообразна концертна програма с участието на Деси Добрева, Гуна Иванова, квартет „Българи“, 100 Каба Гайди, Нели Андреева, Божена Александрова, танцов ансамбъл „София 6“ и др. Дори и Кубрат Пулев ще се качи на сцената на Шествието.

Фестивалът ще завърши с тържествен християнски концерт в навечерието на празника Петдесетница в събота, 22 юни, от 20 часа пред НДК. Пред публиката ще излязат Марги Хранова, „Кварто Квартет и приятели“, „Братя Владигерови“, поп изпълнителите Димитър и Христо, квартет „Българи“. Ще има и голяма изненада в лицето на специален гост-изпълнител.

Организатори ви канят да се присъедините към Шествието и Концертите заедно с вашето семейство и деца, елате с приятели и съмишленици, елате и подкрепете каузата!

„Нека вървим заедно на Националното шесвие в името на нашите предци и нашите деца, в името на достойна България“, призовават организаторите архитект Пламен Пламенов Мирянов, Кристиян Шкварек и Давид Александров.

Това е поредната битка за българската духовност, която подемат от фондация „Нашият дом е България“, коментират организаторите.

    Най-важното
    Всички новини
    X

    Ивелин Михайлов: Запознах се с Николай Марков 3 месеца преди изборите