Младеж намушкал бащата и сина в автобуса заради забележка

ОFFNews 12 юни 2015 в 14:31 16467 20

Снимка bTV

Ножът "пеперуда", използван за нападението.

Полицията е задържала младеж на 19 години, който вчера намушка с нож баща на 59 г. и сина му в автобус 83 в кв. "Надежда", предаде bTV.

Агресията била предизвикана, след като някой направил забележка на младежите, возещи се най-отзад в автобуса, че си държат краката на седалките, разказва очевидка на станалото.

Тогава момчетата започнали скандал, извадили бухалки и ножове и започнали да вървят из автобуса и да заплашват пътниците, сред които майки с деца, за да спрат да пищят.

Шофьорът спрял превозното средство, за да може пътниците да слязат от автобуса, като тогава бащата и синът се опитали да изведат въоръжените момчета. Единият побойник обаче им нанесъл прободни рани с нож "пеперуда" в краката и гърдите. Другият младеж пък е започнал да налага с бухалката ранените мъже.

Полицията е дошла много бързо на мястото на инцидента, докато линейката се е забавила. Според очевидката нападателят с ножа избягал, тичайки от местопрестъплението, но по-късно бил заловен от друго момче, тръгнало по петите му.




Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!