Bet365 – кратка история на успеха

OFFNews 13 декември 2019 в 18:21 5574 0

Вероятно повечето от вас са чували за популярната по цял свят компания за спортни залагания Bet365.

Смятаме, че са малко хората, които никога в живота си не са изпитвали желание да заложат на любимо спортно състезание или мероприятие.

В много от случаите потребителите не просто играят за огромна сума средства, която да вложат в нещо съществено важно за тях, но също така си осигуряват адреналин, който не се купува с пари.

В тази статия ще ви разкажем за историята на една от най-известните компании за онлайн залагания. Сигурни сме, че ще станете свидетели на разказ, за който дори не сте и подозирали.

Ще се опитаме цветно и в детайли да ви опишем всеки един от периодите на компанията, така че да можете да придобиете ясна представа, както за нейните създатели, така и за фирмената й политика.

Какво е любопитното в историята на Bet365

Повечето от вас знаят, че това е платформа за онлайн залагания, която дава правото на всеки един да изпробва късмета си и да се включи активно в някое спортно състезание или мероприятие, което следи с интерес от дълго време.

Компанията отваря врати през 2000 година. Неин основател е младата англичанка Денис Коутс. До известна степен, тя наследява всичко от своя баща, който през годините успява да й предаде знания и да я научи на това как да реагира в дадени ситуации.

Истината е, че по онова време Денис е едва на 33 години и за сравнително кратко време тя успява да се изкачи толкова високо на върха на славата, че по-голямата част от конкурентите й не могат да повярват как е възможно това.

Днес букмейкърът е сред най-известните и надеждни компании за залагания и всеки, който е дръзнал да инвестира парите си в залози, прекрасно знае, че няма за какво да се тревожи.

Коректността заляга в епицентъра на фирмената политика и с това никога не се е правило компромис.

Въпреки, че компанията стартира едва през 2000-та година, самата й история започва много по-рано, а именно през 1974 година, когато бащата на Денис, Питър Коутс се превръща в законен собственик на верига пунктове, използващи се за залагания.

Както и сами можете да предположите, все пак следва да има някакво логично обяснение за това как младата компания бележи подобни резултати и какво я е довело до сегашното й положение.

През 2004 година Bet365 създава уеб услуга, която е достъпна за всеки. Отделно от това тя е била преведена на няколко от най-използваемите езици, което всъщност се явява като „черешката на тортата”. Едва ли е съществувал клиент, който да не е оценил подобаващо подобна привилегия.

Няколко години по-късно, хората са имали възможността да залагат, използвайки различен вид валути. Можело е да се възползват над 28 вида валути, което е сред най-големите постижения на компанията.

Тя съумява да спечели на своя страна приблизително около 14 милиона клиенти, населяващи над 20 държави по целия свят.

Надяваме се, че сме успели да отговорим на една немалка част от въпросите, които сте си задавали.

Ако все още имате някакви питания, свързани с политиката на компанията и всичко останало, което представлява важност за вас, бихте могли да посетите сайта на платформата за футболни прогнози 5Bet.eu.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини