Грешка в сватбена покана "превърна" младоженците в канибали

OFFNews 11 май 2017 в 08:00 11154 3

Снимка Pinterest

Когато планирате сватба, един от детайлите, който отнема много време е какви ястия ще има на трапезата. Почти всяка жена мечтае за този ден и понякога прекалява в подготовката. Често крайният резултат е красива зала, прекрасна рокля и елегантни покани.

Но колкото и да се подготвяме, можем да допуснем някоя грешка. С повече късмет тя е незабележима, но понякога е наистина огромна. Или в този случай – граничеща с канибализъм, пише www.delish.com.

Една двойка обаче се престарала в подбора на менюто и това личи от поканата. На нея има 3 възможности за избор на меню, които включват говеждо, свинско или... човешко месо. Освен скандалното предложение, в поканата има и уточнение - човешкото е от деца до 12 години.

Нелепият резултат явно се е получил, защото младоженците са искали да дадат възможност на гостите да отбележат, че с тях ще дойде дете, за да могат да му осигурят подобаващо меню, но вероятно само са успели да ужасят поканените.

За тяхна радост тази грешка била забелязана преди поканите да бъдат разпечатани, но въпреки това снимка на предварителните такива обиколи социалните мрежи, а една от претенциите на избрал "човешко" гласи: "Ще искам 10-годишно, не много препечено, ако обичате“.

  Най-важното
  Всички новини
  Най-четени Най-нови
  За писането на коментар е необходима регистрация.
  Моля, регистрирайте се от TУК!
  Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

  42249

  3

  Denis Rizanov

  11.05 2017 в 08:49

  Голяма новина!
  Отивам да си поръчам "меча лапа задушена" и "панирана лесботрътка".

  29217

  2

  Лопе де Вега

  11.05 2017 в 08:27

  И аз!

  Поздрав!

  12661

  1

  cepcem

  11.05 2017 в 08:13

  Направо не знам какво да правя с тази информация.
   
  X

  Войната във въздуха на фронта в Украйна - част II