Почина Лиза Мари Пресли, единствената дъщеря на Краля на рока

OFFNews 13 януари 2023 в 08:27 31974 0

Лиза Мари Пресли с родителите си
Лиза Мари Пресли с родителите си.

На 54 години почина певицата Лиза Мари Пресли, единствена дъщеря на легендата на рокендрола Елвис Пресли, предаде Би Би Си, позовавайки се на майка ѝ Присила Пресли.

Преди това беше съобщено, че Лиза Мари е откарана в болница, след като вероятно е получила сърдечен удар в дома си в Калифорния.

В изявлението си Присила Пресли помоли да бъде спазвано личното пространство на семейството, което се опитва да се справи с огромната загуба.

Лиса Мари е родена през 1968 г. и е беше собственичка на имението "Грейсланд" в Мемфис, което е популярна туристическа атракция. Тя е на девет години, когато Елвис умира в "Грейсланд" през 1977 г.

Музикалната кариера на Лиса Мари започва с дебютния албум от 2003 г. To Whom It May Concern, последван от Now What през 2005 г. И двата влизат в топ 10 на класацията за албуми Billboard 200.

Третият албум, Storm and Grace, е издаден през 2012 г.

Лиса Мари се е женила четири пъти. Омъжва се за поп звездата Майкъл Джаксън през 1994 г., само 20 дни след развода с първия си съпруг музикант Дани Киоу. Известната двойка се развежда през 1996 г., докато Джаксън се бори с обвиненията в сексуален тормоз на деца.

Пресли се жени за актьора Никълъс Кейдж, голям фен на баща ѝ, през 2002 г. Кейдж подава молба за развод четири месеца по-късно.

Четвъртият й брак е с нейния китарист и музикален продуцент Майкъл Локууд. Разводът им е финализиран през 2021 г.

Лиса Мари имаше четири деца. Единственият й син, Бенджамин Киоу, почина през 2020 г. на 27 години. Дъщерята Райли Киоу, на 33 години, е актриса. Другите й две дъщери са 14-годишните близначки Харпър и Финли Локууд, съобщава БНР.

Най-важното
Всички новини
X

Подкастът на OFFNews