Ивет Лалова разказа за интереса си към невро-лингвистичното програмиране

OFFNews Последна промяна на 22 април 2020 в 17:43 2887 0

Снимка bTV

Най-бързата българска спринтьорка Ивет Лалова разказа в “Шоуто на Николаос Цитиридис” за увлечението си по писането и интереса към невро-лингвистичното програмиране, което е “открила” за себе си в последните години.

Във виртуална връзка с водещия Николаос Цитиридис седмата най-бърза жена в света на 200 м сподели, че за да се развиваш, не винаги е просто въпрос на желание, а е нужна и мотивация и време. В тази връзка, точно в тази ситуация, в която всички се намираме в момента, тя използва времето си да пише.

“Обичам да пиша и в този момент пиша някакви неща, които мисля и имам да споделя. Предполагам, че ще стане нещо като разказ, книга”, сподели тя. Относно мотивацията Ивет сподели с усмивка, че невро-лингвистичното програмиране е нейна любима тема.

“Това означава да бъдеш наясно със себе си във всеки един момент, да бъдеш наясно какви емоции изпитваш и съответно да знаеш къде се намираш и какво да направиш.

По този начин работиш постоянно и постепенно, докато достигнеш целите си“, каза тя. Ивет сподели още, че откакто преди близо две години е започнала да работи със спортен коуч специалист, за нея е настъпила промяна и е открила много интересни упражнения.

“Те са полезни не само в професионалния спорт. Ако успеем да ги наложим в ежедневието, в живота си – бихме могли да живеем доста по-добре”, добави тя.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови