''Жълт код'' - новият албум на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени

OFFNews 01 юли 2021 в 12:49 3768 0

Пет години след  успешния и пълен с хитове "10 1/2" Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" издадоха дългоочаквания си нов албум, наречен "Жълт код".

Той излиза на 1 юли и съвпада с началото на промоционалното лятно турне на петимата музиканти. Стилът отново е емблематичният за "Обичайните заподозрени" рокендрол, с енергични и мажорни песни с як китарен саунд и въздействащи поетични текстове.

Това е първият албум, в който, освен Стефан, композитори на песните са и всички членове на бандата - Веселин Веселинов-Еко, Мирослав Иванов, Иван Лечев и Стунджи Янкулов. Някои от заглавията вече се завъртяха като сингли в радиоефира – “Голяма работа”, “Лепило за брада”. Същото предстои и за “Играча на мача”, “Венерианецът”, “И малко от есента”, “Дядо и ряпа”, “Там да сияе то”.

От днес "Жълт код" е качен във всички музикални платформи, а компакт дискът ще бъде наличен във всички вериги книжарници, бензиностанции и музикални магазини. Почитателите ще имат възможност да го закупят и по време на концертите от турнето на групата в Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Ямбол, София, Бургас, Варна, Габрово и Благоевград.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!