ЪпсурТ Live Band и Cee-Roo с лайф на 24 март в "Мixtape 5"

ОFFNews 06 март 2017 в 18:40 2865 0

В началото на пролетта, на 24 март, в клуб "Мixtape 5" ще се носи свеж полъх на истински хип-хоп, груув, фънк и соул. Освен на емблематичните Ъпсурт Live Band, които ще ни разтърсят от култов БГ рап, на сцената на любимия клуб ще видим и новия лайв проект от набиращия скорост музикален продуцент Cee-Roo. 

27-годишният мулти-талант Cee-Roo вдъхва живот на класически парчета по собствен оригинален начин, запазвайки характерния им ретро елемент. Той пръв се качва на сцената на с чисто новото си шоу, проект със саксофонист и барабанист.

ЪпсурТ Live Band а.к.а. любимият рап формат на поне няколко поколения отново ще ни разбие от култови хип-хоп химни, които все още си пеем поне от петък вечер до неделя сутрин.

ЪпсурТ Live Band отново е сформирана от Филип Александров (кийборд), Васил Русев (бас), Михаил Йосифов (китара) и Марин Сладкаров (барабани).

За да завършат този чудат музикален старт на пролетта, заедно с ЪпсурТ ще се появят и цветните Балет "Нова".

DJ CASS както винаги ще завърши вечерта с нейния хип-хоп сет, който ще продължи до малките часове на 25 март.

За повече информация следете фейсбук страницата на събитието.

Билети предварителна продажба: 15 лв. в мрежата на Eventim и онлайн. Препоръчва се предварителното им закупуване, заради ограничения брой места в клуба.

Цена на билетите на вход: 20 лв. (При останала наличност)

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови