Whitesnake ще разтърсят София утре в 21:00 часа

ОFFNews 23 ноември 2015 в 14:38 3397 0

Утре София ще бъде разтърсена от дългоочакваното шоу на Whitesnake. Рок легендите пристигат у нас за един много специален концерт, част от суперуспешното им "The Purple Tour".

Заедно с класиките “Is This Love”, “Here I Go Again” и много други, ще имаме удоволствието да чуем нови версии на суперхитовете от трите велики албума на Deep Purple – "Burn", "Stormbringer" и "Come Taste the Band", в които пее Дейвид Ковърдейл.

Входовете на „Арена Армеец“ в деня на концерта ще бъдат отворени в 18:00 часа. По същото време ще бъде затворено движението по бул. „Асен Йорданов“. След 19:00 часа за улеснение на многобройните рок фенове ще може да се паркира и на самия булевард в платното от страна на залата.

Поради повишени мерки за сигурност пропускателният режим на концерта ще бъде по-бавен. Съветваме феновете да дойдат по-рано, за да не пропуснат началото на концерта. Супергрупата The Dead Daisies ще се качи на сцената броени минути преди 20:00 часа, като изпълненията им ще продължат малко над половин час. Очакванията са Дейвид Ковърдейл и компания да се появат около 21:00 часа, като шоуто им ще продължи около два часа.

Основаната през 2012 г. The Dead Daisies включва някои от най-добрите рок музиканти на планетата. Сред тях са басиста Марко Мендоса, свирил с Thin Lizzy и Whitesnake, китариста Ричард Фортус (Guns N’ Roses и Thin Lizzy) и клавириста Дизи Рийд – музикантът с най-продължителна кариера в Guns N’ Roses. Благодарение на звездния музикален състав, разбиващото шоу и звука на класическия рокендрол, групата може да се похвали с милиони фенове по целия свят.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови