Tyr и Swallow the Sun с концерт на 31 януари

ОFFNews 02 декември 2015 в 18:48 2031 0

BGTSC представя съвместния концерт на Tyr и Swallow the Sun, който ще се състои на 31-ви януари от 19:00 часа в клуб "Mixtape 5", София. Това ще е първото гостуване у нас и за двете групи, които ще се представят с пълни концертни сетове, включващи най-доброто от цялото им творчество.

Tyr са гордостта на Фариорските острови през последните няколко години. Ако трябва да бъде уточнено, то стилът им е смес от folk/pagan/Viking/battle/power heavy metal. Групата успя да се наложи и е едно от най-актуалните и интересни имена на световната метъл сцена.

Swallow the Sun са добре позната Epic death/doom metal формация от най-мрачните кътчета на Финландия. Една от причините да ни гостуват е и поредният им страхотнен албум „Songs From The North I, II & III“, издаден само преди седмици чрез Century Media.

Билети за шоуто се продават онлайн и в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Orange, Пикадили, Technopolis,Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис, Office 1 Superstore, касите на Изи Пей, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно на бензиностанции OMV.

В момента и до 5 декември включително, цената на билетите ще е 35 лева, след това до деня на концерта билетите ще се продават по 40 лева. В случай на налични места в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 50 лева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови