Този четвъртък групата Hammerhead (България) ще почете 30-годишнината на Черния албум на Metallica

OFFNews 11 август 2021 в 10:04 3536 0

BGTSC представя много специална вечер за цялото „семейство“ на Metallica, като у нас тя ще бъде отбелязана с концерт на едни от най-добрите техни интерператори в лицето на HAMMERHEAD (BG), които на 12 Август от 20:00 часа ще изнесат 3 часово шоу, отдаващо почит на 30-годишнината от издаването на „Черният албум“! Шоуто ще се състои на откритата сцена Арена София, Столичен Колодрум, Борисова градина, а в репертоара на програмата ще влизат всички песни от „Черният албум“, както и хитови композиции на Голямата Четворка.

Билетите за концерта ще се продават онлайн и в мрежите на Eventim.bg и партньорите им – магазинитe на OMV, Български пощи, Технополис, Office 1 Superstore в страната. В момента и до деня на събитието цената е 15 лева, а на 12 август ще бъде 20 лева.

Всеки фен може да използва и опциите, даващи възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи или да го покаже за проверка на място и през телефона си.

Събитието ще се проведе при стриктно спазване на епидемиологичните мерки, според настоящата заповед на Министъра на здравеопазването: използване на не повече от 50% от капацитета на Арена София, носене на защитни маски за лице.

Няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети, включително и чадъри. Ще бъде разрешено внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

ВАЖНО: Деца до 7 годишна възраст влизат без билет!

Всички лица до 18 годишна възраст трябва да бъдат придружени от пълнолетен, носещ отговорност за тях и действията им, снабдени с попълнена декларация, която може да изтеглите от тук: https://securitysks.com/?page_id=734 или да получите от охраната на входа на Арена София. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

По време на програмата, присъстващите ще могат да се подкрепят с храни и напитки от специално обособените барове.

Събитието се организира с подкрепата на официалния фен клуб на METALLICA у нас – Harvester Of Sofia.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови