Therapy?: България, идваме на 25 юни на Wrong Fest (видео)

ОFFNews 15 юни 2016 в 16:13 2724 0

Therapy?

Wrong Fest наближава с пълна скорост и до началото му на 25 юни остават броени дни. По повода едни от основните тазгодишни гости от Therapy? записаха специално видео съобщение за българските си фенове, което може да чуете по-долу.

Общо 19 групи и изпълнители са потвърдили присъствието си на "грешното събитие", което ще се проведе в софийското с. Войнеговци на 25 и 26 юни.

Хедлайнерите за първия ден са британските музикални гении - Juno Reactor, чиято музика е основна в саундтрака на култoвата трилогия – "Матрицата". Като втори хедлайнер за деня са ирландските рок метъл легенди – Therapy?

През втория ден хедлайнери са шведската винтидж рок формация Graveyard и британското инди рок чудо Yuck. По известни имена от българска страна са Контрол & Остава.

Двудневните билети от 45 лв. са почти разпродадени. Последните бройки се намират в мрежата на Ticket Logic, магазини „На Тъмно” в цялата страна или в „The Wrong Bar”, на ул. Шейново"" 18 в София., а от 15 юни се пускат и еднодневните пропуски.

Припомняме ви, че на феста ще има 2 сцени за меломаните, а за малчуганите - детска площадка с надуваем замък и играчки.

На Wrong Fest ще намерите и рампа за хора в неравностойно положение и увреждания, палаткова зона и лагерен огън; охраняем паркинг за велосипеди; джаги; тенис на маса; безжичен интернет; волейбол и футбол, домашна бира и други атракции.

Пълната програма по дни и часове може да намерите тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!