Терминал 1 и Строежа обединяват сили с Алкохол на Каваци за луд летен сезон

ОFFNews Последна промяна на 08 юни 2017 в 17:20 5209 0

Три от най-популярните и атрактивни нощни клубове в София обединяват сили за предстоящото лято, местейки дейността си на изток и готвейки се да предложат нова алтернативна локация за ценителите на качествената музикална селекция и приятната почивка по родното Черноморие.

Екипите на "Терминал 1" и "Строежа" се присъединяват към към колегите си от клуб "Алкохол" в управлението на летния комплекс на къмпинг Каваци.

Колаборацията е логично продължение на успешното партньорство между Строежа и Алкохол, довело до създаването на "Каваци Бийч Фест" - повод за незабравими плажни концерти през последните две години на групи и изпълнители като Everlast, Dubioza Kolektiv, Kiril Djaikovski, Jaya The Cat, S.A.R.S., Subcarpati, Jeremy?, Миленита, Уикеда, Superhiks, Odd Crew и множество други любопитни проекти. Начинанието е категоричен показател за благоприятния климат за развитието на парти и концертния живот в София, практичното и градивно сътрудничество в развитието на клубната среда, която трите престижни имена смятат да пренесат и на къмпинг Каваци.

Откриването на сезона е предвидено за 23 юни, петък, със селектори от "Строежа", "Терминал 1" и "Алкохол".

През месеците юли и август концепцията на клуба ще предложи множество концертни и диджейски събития, част от които с гости от чужбина, чиито имена се очаква да бъдат обявени през юни.

Къмпинг "Каваци" се намира на 3 км в южна посока от град Созопол и се слави с един от най-привлекателните, предпочитани и добре поддържани плажове по Черноморието. Клуб "Алкохол" разполага вътрешен и плажен бар, както и с ресторантска част.

Появата на "Строежа" и "Терминал 1" летен морски бар е дългоочаквана, тъй като е първа за двадесетгодишната история на компанията.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови