Стивън Тайлър: Пригответе се за класически рокендрол

OFFNews 29 април 2014 в 15:01 2326 0

Aerosmith.
Aerosmith.

"Нека феновете ни се приготвят за истински класически рокендрол", заяви Стивън Тайлър преди концерта на Aerosmith у нас на 17 май.

Турнето на Aerosmith ще запали феновете на Стария континент и в частност у нас на 17 май - на стадион „Локомотив“ - с изцяло ново шоу, пълно с пиротехнически елементи, огромни видеоекрани и десетки прожектори.

София е втората спирка от европейското им турне, които пристигат у нас веднага след концерта си в Истанбул.

Камионите с техниката започват да идват в София още на 12 май. В сектор Г на стадион „Локомотив“ ще бъде издигната грандиозната сцена с ширина над 35 метра, а нейният покрив ще е над 18 метра. Тя ще е със специална платформа точно отпред, т. нар. „език“ с дължина над 20 метра, по който Стивън Тайлър ще достига до най-върлите си фенове най-отпред.

Почитателите на групата ще чуят класиките „Love In An Elevator“, „Dream On”, „Livin' On The Edge“, „Walk this Way“ и „Sweet Emotion“, както и свежи парчета от най-новия албум на бандата - Music From Another Dimension.

„Нека феновете ни се приготвят за истински класически рокендрол", заяви Стивън Тайлър малко преди първата му изява у нас. "В крайна сметка ние просто правим това, което правим най-добре – свирим. Свирим с удоволствие и точно затова ни се получава. Едно от хубавите неща при нас е, че все още сме заедно, в оригиналния си състав. А и все още правим същата музика като качество и звучене, каквато правехме преди 20, 10 или 2 години. Когато сме на място, където още не сме свирили, имам чувството, че има още повече енергия и от наша страна, и от страна на публиката. Ако сте се кефили да слушате рок преди години или ако все още се кефите на рок, като го пуснат по радиото, трябва непременно да дойдете на стадион „Локомотив“, да усетите енергията!“, каза още превърналият се в емблема глас на рокбандата.

Стивън Тайлър и Джо Пери държат техните гримьорни да са изцяло в огледала. Двамата имат и претенции към осветлението и в тази връзка в гримьорните им ще бъдат монтирани специални лампиони.

Билети за концерта все още може да бъдат купени от касите на Тикетпро или онлайн. Цените са между 70 и 150 лв.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови