Специални цени за постановки в Армията само на 3, 4 и 5 май

ОFFNews Последна промяна на 28 април 2017 в 18:10 3301 0

В театър „Българска армия“ всеки може да се откъсне от света и да загърби напрегнатото ежедневие с ярки и неповторими театрални преживявания, които ще направят месеците май и юни още по-слънчеви и смешни.

На 3, 4 и 5 май всички любители на театъра ще могат да закупят билети за всички постановки през май и юни на цена от 7 лв.

Програма за месец май:

10 май /сряда/ „Последни поръчки“ - комедия, която ще ни припомни, че хуморът е най-добрия начин да разрешиш един проблем. Ситуацията в един английски бар става абсурдно комична, когато влиза чиновникът на Смъртта. За да си покрие дневния норматив, му е нужен доброволец. Ами сега...?

11 май /четвъртък/ „Швейк“ - ще ви покани на по бира в компанията на Вальо Танев и Герасим Георгиев – Геро и с разказа за смешния, симпатичен и препълнен с перипетии войнишки живот.

12 и 25 май /петък и четвъртък/ „Саломе“ – най-новото заглавие на театъра. Режисьорът Диана Добрева, която ще видите и в главната роля на Саломе, поднася на зрителите текста на Оскар Уайлд по изключително съвременен и различен начин, който гали всички сетива.

13 май /събота/ „Колко е важно да бъдеш сериозен“ – една от най-виртуозно забавните комедии на Оскар Уайлд. За парадоксалния капан на любовта, който се разкрива пред очите на публиката благодарение на две лудо влюбени двойки.  В преследване на любовта си те стремглаво прелитат през комични недоразумения и абсурдни препятствия.

14 май /неделя/ „Да разлаем кучетата“ - комедията, която „безпощадно” ще Ви разсмива с родното чувство за хумор, националният ни „гений” и с най-добрия приятел на човека – кучето.

20 и 27 май /събота/ „Вдигай завесата“ – комедия за един изоставен, прашен и завещан театър. История за пътя, който извървяват пет жени една към друга, за обединяването им в едно семейство и бъдещето на тяхното завещание – в името на театъра.

27 май /събота/ „Ножица-трепач“ – спектакълът се завърта около мистериозното убийство на прочута в миналото пианистка. Всяка вечер представлението се допълва с нови импровизации, а публиката активно участва в разследването. Постепенно спектакълът се превръща от криминален комичен трилър в интерактивна, изпълнена със смях и искрено забавление комедия.

„Секс, наркотици, рокендрол“, „Много шум за нищо“, „Жан и Беатрис“, „Отело, „Тартюф“, „В полите на Витоша“, „Железният Светилник“ и билети за останалите представления от репертоара на театъра също ще могат да бъдат закупени на промоционална цена от 7 лв. в дните преди Гергьовден.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови