Спечели билет за концерта на MANU CHAO

OFFNews 04 септември 2013 в 17:53 4296 6

Концерт на Manu Chao в София на 16 септември
Концерт на Manu Chao в София на 16 септември

OFFNews ви дава възможност да спечелите билет за концерта на MANU CHAO в София на 16 септември.

Двама от вас могат да спечелят по един билет. За целта трябва само да отговорите на въпроса: „През коя година групата MANU CHAO създава групата си MANO NEGRA?”.

Отговора си можете да дадете в коментар в официалната фейсбук страница на OFFNews. Споделете и харесайте снимката, а след това стискайте палци да станете един от двамата щастливци, които ще получат билет за концерта!

Играта ще продължи до 11 септември (сряда), като двамата победители ще бъдат обявени малко след 17 часа на същата дата.

MANU CHAO LA VENTURA ще посети отново София на 16 септември по покана на Loud Concerts и Клуб Строежа. Концертът ще бъде в столичната зала “Фестивална”.

В София La Ventura MANU CHAO е придружаван отново от китариста Madjid, Philippe Teboul на барабаните и басиста Gambeat, дългогодишни приятели от групите Radio Bemba и Mano Negra. В сетлистовете на четворката присъстват както легендарни парчета на гореспоменатите групи, така и нови, никога незаписвани и неиздавани песни. 

Билетите за концерта са в продажба в мрежата на Ticketstream в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат купени, са магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, Orange, Техномаркет, На Тъмно, клуб Строежа, бар Петък, както и онлайн на www.ticketstream.bg .

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!