Миленита подгрява MANU CHAO в София

14 август 2013 в 17:14 6793 1

Миленита
Миленита

Миленита и лайв групата й Funky Miracle са едни от изпълнителите, които ще подгреят публиката преди концерта на френската звезда MANU CHAO в столичната зала "Фестивална".

MANU CHAO LA VENTURA ще посети отново София на 16 септември по покана на Loud Concerts и Клуб Строежа.

Изпълнителката на „Черни котараци“ била избрана лично от MANU CHAO за ролята на откриващ артист, след като прегледал лайв записи от последните няколко концерта на Миленита & Funky Miracle на фестивали в България.

 В последните години Миленита се изявява и като актриса, като вече има зад гърба си главна роля във филма “Лора от сутрин до вечер” и участие в хитовия сериaл “Под прикритие”.

Специално за концерта родената в Куба Миленита ще подготви няколко песни на испански.

Билетите за концерта на MANU CHAO са в продажба в мрежата на Ticketstream в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат купени, са магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, Orange, Техномаркет, На Тъмно, клуб Строежа, бар Петък, както и онлайн на www.ticketstream.bg .

Броят билети, пуснати в продажба, е 3000. Цената им на предварителна продажба и на място в деня на събитието е 50 лв.

В София La Ventura MANU CHAO е придружаван отново от китариста Madjid, Philippe Teboul на барабаните и басиста Gambeat, дългогодишни приятели от групите Radio Bemba и Mano Negra. В сетлистовете на четворката присъстват както легендарни парчета на гореспоменатите групи, така и нови, никога незаписвани и неиздавани песни. Сред най-големите хитове на MANU CHAO са песни като “Clandestino”, “Bongo Bong”, “Me Gustas Tu”, "Je ne t'aime plus", “Me Llaman Calle” и други. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews