Snoop Dogg с концерт в София на 8 юли

13 март 2013 в 23:15 3911 0

Snoop Dogg идва в София на 8 юли
Snoop Dogg идва в София на 8 юли

Американската хип-хоп звезда Snoop Dogg ще изнесе концерт в "Арена Армеец София" на 8 юли, съобщиха организаторите от MediaPro Entertainment.

Той идва за втори път в България. За последно беше през септември 2010 г. в Зимния дворец на спорта.

Снуп Дог, чието истинско име е Калвин Колдозар Брoдyс-мл., започва музикалната си кариера през 1992 г. Талантът му открива Dr. Dre, с когото работят заедно и досега. Има продадени общо над 30 млн. копия от всичките си албуми в света.

Сценичните му псевдоними варират. За някои е известен като Snoop Doggy Dogg, а през последната година се представя предимно като Snoop Lion във връзка с новия си реге проект. Най-новият му албум под това име излиза официално на 23 април и ще носи името Reincarnated.

Българската публика ще може да чуе песни от него като La La La, Lighters Up и Here Comes the King, но да се наслади и на някои от най-известните му хитове като What’s My Name, Sensual Seduction, дуетите му с Dr.Dre - The Next Episode и Still D.R.E., както и проектите му с Pharrell – Drop It Like It's Hot и Beautiful.

Подгряващ на концерта ще е българският рап изпълнител 100 Кила, а организаторите ще обявят и още участници в програмата.

Цената на билетите за концерта ще са между 60 и 120 лв. и се предлагат онлайн и в мрежата на "Тикетпро", както и на касите на "Арена Армеец София".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови